Beter leven

Info Block Image 01

Veilig op skivakantie

Skiën! Wie houdt er niet van. Vertrek jij binnenkort ook naar de sneeuw? Dan neem je, naast een skipak en tonnen sneeuwpret, best ook enkele essentiële tips voor je veiligheid mee. Van pré-ski tot helm en ziekteverzekering. Alles waar je moet aan denken om veilig en comfortabel op de latten te staan, lees je hier.

Info Block Image 01

Beter slapen

Een beter humeur, een scherper geheugen en lichamelijke fitheid. Hoewel we de gezondheidsvoordelen van slapen maar al te goed kennen, schiet het er in de praktijk toch vaak bij in om voldoende te slapen. Herkenbaar? We hebben een paar tips die je op weg helpen naar dromenland.

Info Block Image 01

Beweegadvies voor peuters en kleuters

Voldoende bewegen is gezond, ook voor de allerkleinsten. Van goed groeien tot de ontwikkeling stimuleren, er zijn redenen in overvloed om je peuter of kleuter meer te laten bewegen. Bovendien is jong geleerd oud gedaan: je kindje plukt levenslang de vruchten van zijn gezonde beweeggewoonte.

Info Block Image 01

Beweegadvies voor volwassenen

Een gezond en lang leven, daar zit beweging in. Wie voldoende beweegt ondervindt daar veel gezondheidsvoordelen van, zoals minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en verschillende kankers. Bovendien is bewegen ook gewoon heel leuk! Van ontspannen met yoga tot je grenzen verleggen met een looptraining. Welke activiteit kies jij?

Info Block Image 01

Incontinentie: van alle leeftijden

Incontinentie, of ongewild urineverlies of stoelgangverlies, heeft verschillende oorzaken. De verschillende soorten en oorzaken van incontinentie en tips om daarmee om te gaan lees je in onze blog.