Op zoek naar een zorgbed

van hoogwaardige afwerking met een

aangename ligpositie en eenvoudig in gebruik?

Vernieuwd gamma!

 30% korting

voor Helan Ziekenfondsklanten.

Een zorgbed thuis kan ervoor zorgen dat je langer thuis kan blijven wonen. De behoefte aan een zorgbed kan tijdelijk zijn of voor langere tijd.

Het ligvlak van de zorgbedden is elektrisch verstelbaar. Zo kan je ervoor zorgen dat je benen hoger liggen of je bovenlichaam of allebei. Dat zorgt ervoor dat je in een gemakkelijke positie in je bed kan zitten of liggen. Via afstandsbediening kan je het ligvlak in verschillende posities instellen. 

Een zorgbed kan je verkrijgen met of zonder wieltjes. Sommige bedden zijn ook ook in hoogte verstelbaar. Dat is heel interessant voor het in- en uitstappen van de zorgbehoefte. Ook bij een wasbeurt of het verplaatsen van de zorgbehoevende, is deze extra bedfunctie goud waard.

Ontdek het gamma zorgbedden bij Helan Zorgwinkel. Log in en ontdek de prijs met de Helan voordeel korting.

Helan Zorgwinkel biedt naast het onderstaande koopaanbod ook een zorgbed in huur aan.

Een handig en mooi uitziend nachtkastje kan je ook verkrijgen in de Helan Zorgwinkel. Het nachtkastje is voorzien van wieltjes zodat je het kastje gemakkelijk kan verplaatsen. Heb je liever een nachtkastje met een tafeltje. Dat kan!

Het tafeltje kan je openklappen en kan je gebruiken tijdens het eten. Op eenvoudige wijze kan het opnieuw ingeklapt worden als je het niet meer nodig hebt. Door de mogelijkheid van het in- en uitklappen, neemt deze niet veel extra plaats in.

Ben je genoodzaakt om voor langere tijd in een zorgbed te blijven, dan is een leeslamp bij je bed een goede investering. Helan Zorgwinkel biedt de leeslamp aan met fixatie aan de bedbodem of fixatie via klemsysteem.

In de kijker plaatsen we ook deze matras van Tempur 

Deze matras wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen maar is ook erg geschikt voor thuiszorg situaties. De zorgmatras is speciaal ontwikkeld voor de preventie van decubitus.

Helan Zorgwinkel biedt je een volledig aanbod zorgartikelen voor de zorgkamer. Neem een kijkje naar onze andere zorgartikelen.

Niet gevonden wat je zoekt? Zit je met een specifieke zorgvraag? Wil je graag advies op maat bij de aankoop van een zorgartikel

Dan kan je steeds terecht bij onze klantenadviseurs in de Helan Zorgwinkel, tijdens de openingsuren of op afspraak in alle rust en discretie of stel je vraag via ons contactformulier.